Dragi oaspeti,

Ne dorim să va putem oferi surprize și cadouri.

De aceea, avem nevoie de acceptul dumneavoastra, pentru a putea să va ținem la curent si să va dăruim:

 * Vouchere cadou pentru ziua de naștere și ziua de nume;

 * Pachete discount pentru petrecerile tematice pe care le organizam in vacanțe și de sărbători;

 * Oferte periodice cu toate reducerile si facilitățile pe care le propunem;

 * Surprize personalizate pentru toți membrii familiei;

 * Invitații la evenimentele noastre și la cele în care suntem parteneri;

* Oferte last minute/ early booking;

* Premii in cadrul campaniilor si concursurilor noastre

NOTA DE INFORMARE

Începând cu data de 25 mai 2018, va intra în vigoare Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor). Asadar avem nevoie de acceptul dumneavoastra in cazul in care doriti  sa va trimitem prin intermediul newsletterului, informatii cu privire la ofertele , promotiile sau noutatile noastre, respectand dispozitiile legale in vigoare.

1. Daca sunteti de acord sa primiti  informatiile noastre prin intermediul newsletterului, confirmati si urmati instructiunile de inregistrare a datelor.

În lipsa confirmarii dumneavoastra, după data de 25 mai 2018 nu veti putea primi niciunul din avantajele mai sus menționate decât dacă veti solicita acest lucru la office@hotelalpin.ro

INSCRIETI-VA PREFERINTELE AICI:

DECLARATIE DE CONSIMTAMANT

Alpin Resort Hotel va folosi informațiile pe care ni le furnizati prin acest formular doar pentru a trimite anumite informări sau oferte exclusive membrilor programului de fidelizare Alpin Resort Hotel.

2. Sunteti de acord cu aceste comunicari pe e-mail

3. De asemenea, pentru a va oferi o experiența memorabila la Alpin Resort Hotel, dorim să prelucrăm preferințele dumneavoastra  (camera sau apartament, preferinte culinare, alte servicii,  noutati, confirmari rezervari /confirmare disponibilitate etc.) pentru a va transmite oferte, reduceri sau vouchere personalizate:

4. Sunteti de acord cu aceste comunicări prin serviciul push pe telefonul mobil

Consimtamantul in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal, precum si furnizarea datelor mentionate mai sus sunt voluntare. Va puteti razgandi oricand, accesand link-ul de dezabonare de la finalul oricarui email primit de la noi sau pe email dataprotection@hotelalpin.ro Va tratam solicitarea cu respect si raspundere. Pentru mai multe informatii despre protectia datelor si politica noastra de confidentialitate va rugam sa accesati www.hotelalpin.ro